coverbild
Utveckla Din Kompetens Med Klickportalen

Vi vet från medarbetarundersökningen att våra anställda önskar sig kompetensutveckling. För att tillgodose det önskemålet ger Adecco alla ordinarie konsulter tillgång till Klick Data:s utbildningstjänst Klickportalen. Klickportalen är en webbportal där du kostnadsfritt kan välja mellan fler än 200 olika e-kurser inom bla:

  1. Microsoft Office
  2. Programmering
  3. Affärsutveckling/försäljning
  4. Ekonomi/redovisning
  5. Ledarskap
  6. Personlig utveckling

Kurserna innehåller inspelade föreläsningar, övningar och tester. Samtliga kurser genomförs av kvalificerade utbildare. Portalen uppdateras kontinuerligt så det finns ständigt ett nytt utbud att välja mellan. Varje e-kurs tar cirka 2-3 timmar att genomföra. Varje kurs har ett avslutningstest och efter godkänt test går det att printa ut ett diplom. Klickportalen är tillgänglig dygnet runt.

Den stora fördelen för dig som konsult är att du kan förlägga din kompetensutveckling till den tid som passar dig bäst. Login och lösenord skickas till dig via e-post i samband med din anställning och du kan börja använda det på en gång. Om du inte har angivit någon e-postadress ska du kontakta konsultsupporten eller din Business Manager. Det finns inga begränsningar i hur många kurser du får genomföra, men tänk på att utbildningen ska ske utanför ordinarie arbetstid om inte din Business Manager ber dig genomföra en specifik kurs.

Det här är ett enkelt och effektivt sätt att skaffa dig ny kunskap som kan hjälpa dig till mer kvalificerade uppdrag som på sikt bygger ditt CV. Vi vill att du läser igenom informationen om de olika kurserna innan du loggar in. För att starta din utbildning använder du de inloggningsuppgifter du fått i ett mail i samband med anställningen. Vi hoppas att du kommer att ha nytta och glädje av Klickportalen! Logga in på Klickportalen här: http://www.adecco.klickportalen.se/


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15