coverbild
Tipsbonus

Tipsa om nya uppdrag
Du är ute hos kund och ser våra kunders verksamhet från insidan och vem som är ansvarig. Genom det har du en unik möjlighet att upptäcka var behov av nya konsulter finns eller var Adecco kan hjälpa kunden på andra sätt, tex med rekrytering, omställning eller organisationsutveckling. Du är också Adeccos representant och ambassadör och genom det visar du vilka duktiga konsulter vi har. Du har möjlighet att påverka hur långt ditt eget uppdrag blir och om just Adecco blir tillfrågad när kunden behöver hyra in nästa gång. För att visa vår uppskattning för att du hjälper oss med affärerna betalar vi en tipsbonus för alla tips som leder till nya uppdrag, oavsett om det är hos din nuvarande kund eller hos ett annat företag.

Tipsa om nya konsulter
Använd gärna ditt eget kontaktnät för att hitta blivande Adecco-konsulter. Vi jobbar ständigt med rekrytering  av nya konsulter, och inom många områden är det idag brist på kompetenta och erfarna personer som vill jobba hos våra kunder genom oss. De kanske inte vet att vi har massor av intressanta och kvalificerade uppdrag hos attraktiva företag, som aldrig kommer ut på den öppna marknaden? Om du hjälper oss med att berätta om det i ditt kontaktnät och det leder till att vi kan anställa en ny konsult, får du tipsbonus som tack för hjälpen. Hur stor tipsbonusen är varierar mellan olika kontor, så fråga din Business Manager vad som gäller hos er.

Var din egen marknadsförare
Fråga din Business Manager om det finns något Adecco-material du kan ta med till din arbetsplats. Det kan till exempel vara bra att ha med pennor , godis eller andra give aways som påminner om Adecco. Även broschyrer som kan lämnas kvar eller användas om frågor kring Adecco kommer upp, finns till din hjälp.

Håll ditt CV uppdaterat
För att du ska kunna får nya och intressanta uppdrag som passar din kompetens, behöver vi ha ett aktuellt CV över dina erfarenheter och kunskaper. CV:t används för att matcha din kompetens mot nya uppdrag och används också för att presentera dig för våra kunder. Det är alltså väldigt viktigt att du håller ditt CV aktuellt och uppdaterat även med sådant du lärt dig på kunduppdrag. Du uppdaterar själv ditt CV via vår hemsida www.adecco.se.


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 010–173 73 00