Dela med dig om hur det är att arbeta som konsult

Hej,

Tillsammans med branschorganisationen Kompetensföretagen gör vi en undersökning om hur det är att arbeta som konsult. Undersökningen tar mindre än 10 minuter att genomföra och ditt svar kommer att vara helt anonymt.
Som tack för att du svarar på enkäten skänker Kompetensföretagen en summa pengar till en välgörenhetsorganisation. I slutet av enkäten väljer du vilken av följande organisationer; Cancerfonden, Rädda Barnen eller Läkare utan gränser, som du vill ska få pengarna. 


Kompetensföretagen samarbetar med analysföretaget Demoskop, som omfattas av de branschetiska regler som gäller för undersökningsföretag. Det innebär att du är anonym och ingen annan kan se vad just du svarat. Det är också helt frivilligt att medverka i undersökningen. 

Klicka på den här länken för att komma till undersökningen.
Stort tack för din medverkan!

Med vänlig hälsning

Adecco

Demoskop är ett undersökningsföretag som är medlem i branschorganisationerna SMIF och ESOMAR. Därigenom är du som svarar garanterad anonymitet och garanterad att undersökningen genomförs enligt branschens etiska regler.


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 010–173 73 00