Lönespecifikationer via Kivra

Adecco har valt att ingå ett samarbete med Kivra för distribution av lönespecifikationer.

Från och med april månad kommer lönespecifikationen att kunna hämtas/läsas/laddas ner via Kivra.  Många har säkert redan en digital brevlåda via Kivra där man kan motta bland annat myndighetsbrev, fakturor och kvitton från leverantörer samt information från försäkringsbolag och pensionsförmedlare.

Att vi nu övergår till Kivra är för att säkerställa att rätt mottagare får lönespecifikationen samt för att det ska vara enkelt för dig att se dina lönespecifikationer. Hos Kivra lagras din post så länge du vill att den ska finnas där, du kan skriva ut den, ladda ner den eller bara låta den ligga kvar. På så sätt hoppas vi minska behovet av att du som medarbetare (eller tidigare medarbetare) ska behöva kontakta löneavdelningen för att få kopior av tidigare specifikationer.

Det är enkelt att skaffa en digital brevlåda hos Kivra: https://kivra.se/sv/privat/registrera

Om du av någon anledning inte kan eller inte vill ha en digital brevlåda hos Kivra så ber vi dig kontakta vår Konsultsupport på konsultsupport@adecco.se för att meddela att du vill ha dina lönespecifikationer via mail. Uppge ditt anställningsnummer eller personnummer när du kontaktar Konsultsupporten.

Hör vi ingenting ifrån dig så kommer du fortsättningsvis att få din lönespecifikation via Kivra.

Önskar dig en fin dag!


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15