En julhälsning från Svenska Ledningsgruppen och årets julgåva

Bästa konsult,

Vi vill börja med att säga 1000 tack för det fantastiska arbete du har bidragit med ute hos våra kunder under det gångna året. Det har varit ett fortsatt mycket speciellt år för oss alla med de restriktioner och anpassningar vi fått göra då vi fortsatt haft Coronasmitta i vårt samhälle. Vi har fått ställa in och ställa om både i arbetsrelaterade och privata sammanhang.

Vi hoppas att du får fira julen så som du önskar och tillsammans med nära och kära.

Julen är en tid som förknippas med att göra gott. Varje år tvingas miljontals människor att fly från sina hem. I år har Adecco Group Sverige valt att skänka en donation till UNHCR – FNs flyktingorgan istället för att ge julklappar till alla medarbetare. UNHCR är på plats i världen där svåra konflikter finns – i städer, läger och avlägsna byar. De delar ut nödhjälp som mat, filtar och skyddar flyktingars rättigheter. Vi vill vara en del av att stötta UNHCRs så viktiga arbete.

Svenska Ledningsgruppen önskar dig en God Jul och Gott Nytt 2022!

Malin Persson
VD Adecco Group Sweden
Country Head Adecco Group Sweden


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 010–173 73 00