En julhälsning från Malin och årets julgåva

Käre konsult,

Jag vill börja med att säga tack för det fantastiska arbete du har bidragit med ute hos våra kunder under det gångna året. Det har varit ett minst sagt mycket speciellt år för oss alla. Vi har fått ställa in och ställa om både i arbetsrelaterade och privata sammanhang. Jag hoppas innerligt att du i största mån det är möjligt får fira julen så som du önskar och tillsammans med nära och kära.

Julen är en tid som förknippas starkt med välgörenhet. I år har Adecco valt att skänka en donation till Barncancerfonden istället för att ge julklappar till alla medarbetare. Barncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och ger vård och stöd till de drabbade och deras föräldrar. Fonden är den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige. För mig var det viktigt att Adeccos Julgåva 2020 gick till en organisation som hjälper barn och unga – vår nästa generation och vår framtid.

Malin Persson – VD, The Adecco Group Sverige


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15