Utbildning och test Covid-19!

The Adecco Group har globalt tagit fram en ytterst relevant och värdefull utbildning om Covid-19. Hur ska du hantera rådande situation för att i möjligaste mån undvika att bli smittad? Vad kan du själv göra för att ej smitta andra? Du hittar denna utbildning i Klickdata, där du som konsult ska ha access sedan du anställdes. Om du ej kommer ihåg ditt lösenord beställer du ett nytt lösen. Jag vill påminna dig om att kontot på Klickdata är registrerat med den mailadress du uppgav när du anställdes på Adecco. Länken till Klickdata hittar du här: Klickdata

Utbildningen hittar du under E-Kurser och Adecco Academy. Det efterföljande testet hittar du under TESTER. Om du mot förmodan ej kan logga in med dina uppgifter ber vi dig kontakta konsultsupporten på konsultsupport@adecco.se The Adecco Group uppmanar er alla att genomföra utbildningen. People first är vår viktigaste värdering och genom utbildningen vill vi som arbetsgivare ta ansvar för just ditt välmående. Spara ner det diplom du erhåller om du blir godkänd och maila diplomet till din närmsta chef. Du kan genomföra testet flertalet gånger till du blir godkänd.

Lycka till!


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15