Träningslägret i Gent

Jari Husein, konsult på TetraPak, har jobbat i fyra år på Adecco. Nyligen utsågs han, som första konsult i Sverige, till ambassadör för Win4Youth. Här rapporterar han nyligen hemkommen från träningsläger i Belgien:

Nästan en vecka sedan man var i Gent på Boot Camp och jag känner verkligen hur jag saknar allt och alla som var med. Har haft så kul under fyra dagar på träningslägret och har fått träffa så många olika, trevliga och helt underbara kollegor från hela världen. Om jag skulle beskriva resan med ett ord så skulle det vara ”proffsigt”. Är väldigt imponerad hur proffsigt allt var upplagt med olika works shops, föreläsningar, träningar och olika tester. Kändes nästan som att jag var med i en elitklubb och blev framskjutsad mellan olika ställen där allt var planerat i minsta detalj.
Träningen var tuff och kroppen var verkligen mörbultad efter träningslägret men det var värt det och önskar att jag kunde göra om det. Börjar nästan förstå vad tidigare ambassadörer menar med att det är en ”once in a lifetime experience”.
Nu har vi ca 5 månaders träning framför oss innan vi åker till Lanzarote för att delta i vad jag tror är alla ambassadörers första triathlon.
Ser verkligen fram emot loppet Lanzarote och att träffa alla igen!

Hälsningar
Jari

Om Win4Youth
Win4Youth är Adecco Grous globala initiativ som startades 2010. Tanken bakom Win4Youth är att koppla ihop våra värderingar med välgörenhet, skapa laganda och medverka till en bättre hälsa. Adecco skickar även volontärer till vår välgörenhetsorganisation. Genom att träna tillsammans skänker vi pengar till PLAN International, med syfte att ge mindre privilegierade unga en bättre start i livet.

Nu är vi igång med tionde året av Win4Youth! Även i år valdes triathlon som sport och målet är att cykla, springa/promenera och simma ihop 10’000’000 kilometer. Vi bjuder även in kunder och kandidater att delta. Man kan även delta med andra sportaktiviteter än dem som är med i ett triathlon och registrera både kilometer och tid.

Gör så här för att registrera dig på Win4Youth


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15