Grattis till våra två Win4Youth-ambassadörer!

Sverige har i år, för första gången, två Win4Youth-ambassadörer:
Lina Staaf, Business Developer Adecco Göteborg, och Jari Husein, som är vår första konsultambassadör. Jari är konsult i Malmö och säger så här om att ha blivit utvald:
– Som den första konsultambassadören känner jag att det är lite mer press på mig eftersom jag representerar alla konsulter som jobbar på Adecco Sverige men det får mig bara att bli ännu mer taggad. Jag hoppas att jag kan visa vägen för andra konsulter så att fler vågar ta klivet in i rampljuset och anmäla sig till såna här saker i framtiden.
Jari har jobbat i fyra år och ser fram emot upplevelsen.
– Jag tycker att det extremt kul att få vara med i Win4Youth och hoppas att jag kan inspirera så många som möjligt.

  Lina Staaf bangar inte för utmaningar, och hon har tidigare bland annat representerat Sverige i stafettloppet Ekiden i Bryssel.
– Först och främst är jag väldigt glad och tacksam att få den här möjligheten. Win4Youth är verkligen ett koncept i min smak. Att genom motion och friskvård kunna bidra   till andra människors framtid och att det dessutom sker via min arbetsgivare känns helt fantastiskt! Jag ser väldigt mycket fram emot det här äventyret och hoppas få   chansen att svettas tillsammans med kollegor runt om i landet längs vägen.

Samtidigt är det med skräckblandad förtjusning Lina tar sig an just denna utmaning.
– Det som skrämmer mig mest just nu är hur jag ska kunna crawla 2 km på öppet hav! Det kommer spenderas många timmar i simhallen framöver vill jag lova.

I år fyller Win4Youth 10 år och programmet har genom åren inspirerat tusentals personer att träna samtidigt som det samlat in över 2,5 miljoner Euro för en bättre framtid för ungdomar runt om i världen. I vårt samarbete med Plan International och projektet ”Fit for Future” hjälper vi unga vietnamesiska kvinnor i riskzonen till IT-kunskaper och en anställning.

Du är väl med och bidrar? Du reggar din träning antingen via Win4Youth webbsida eller via appen Win4Youth.
Avs: Susanne Hederoth, Win4Youth-koordinator för Sverig

Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15