coverbild

Konsultsupporten

Måndag - Fredag 8.00-17.00
077-440 00 15
Förmåner

Passa på att utnyttja fördelarna med att vara konsult hos Adecco! Adecco vill förbätta din arbetssituation och bidra till friskvård. Följande samarbeten gäller över hela landet och för alla anställda, oavsett anställningstid. Med tiden kommer fler erbjudanden att komma till och andra att förändras, så titta in på sidan då och då.

Friskvårdsbidrag
Adecco ger ett bidrag (en personalförmån) för enklare motion. Hur stort bidrag du får beror på hur länge du varit anställd men det är från 1000kr till 3000 kr/person/ kalenderår inkl. moms. 3 mån-1 år: 1000 kr. 1-2 år: 1 500 kr. 2-3 år: 2 000 kr. 3-4 år: 2500 kr. Mer än 4 år: 3000 kr. Under uppsägningstid utges ej nytt bidrag, dvs. kvitton och utlägg som är daterade under uppsägningstiden får man ej ersättning för. Du kan ta ut årets friskvårdsbidrag fram till den 31/12 samma år. Kommer du in med kvittot efter årsskiftet så saknar kvittot giltighet.

Föräldralediga har rätt till friskvårdsbidrag. Det beräknas då på samma sätt som om de vore i tjänst. För vikarier samt övriga korttidsanställda anpassas bidraget till deras anställningstid t.ex. 500 kr/halvår, 250 kr/3 mån osv. Är du anställd i Adecco Student AB har du rätt till 500kr/kalenderår så länge du arbetat minst 200 timmar. Adecco har samarbete med flera olika stora träningspartners, se nedan, där anställda också får rabatt.

Nordic Wellness

Fitness24Seven

Actic

SATS

Friskvårdsbidragsansökan
Ansöker om friskvårdsbidrag gör du genom att fylla i blanketten nedan och skicka in den till lönavdelningen tillsammans med dina kvitton.

Länk till Friskvårdsbidragsblanketter

Sponsring av lopp
Adecco betalar startavgifter upp till 500 kr för gemensamma motionslopp som Vårruset, Lidingöloppet, Vasaloppet etc. (Förmånsbeskattas om det inte sker som en gruppaktivitet).

Observera att detta INTE gäller de som är anställda i Adecco Student AB, utan endast Adecco Sweden AB/Modis.

Trygg Rygg
Trygg Rygg är en Nordentäckande hälsovårdsleverantör som tillhandahåller legitimerade naparapat- och kiropraktiktjänster. Tjänsten är avdragsgill för företaget och förmånsbeskattas ej för den enskilde. Behöver du behandling – få ett godkännande för behandling av din närmaste chef, välj vilken klinik du vill gå till och ring själv för att boka tid. För att hitta en klinik, besök Trygg Ryggs hemsida på www.tryggrygg.se. Vid bokning av behandling; ange vilket företag du ringer ifrån samt hänvisa till vårt avtal. Du måste också uppge ditt namn och personnummer. Första gången krävs ingen skriftlig rekvisition, vilket möjliggör behandling utan dröjsmål vid akuta besvär. Kostnaden för den enskilde är 150 kr som erläggs kontant vid behandlingstillfället. Adecco betalar resterande 549 kr för behandlingen. Behöver du fler behandlingar skall skriftlig rekvisition medtas till naprapaten/kiropraktorn. Alla anställda i Adecco Sweden (ej Adecco Student) omfattas av detta avtal. Kontakta personalavdelningen om du har frågor.

Trygg Rygg Rekvisitionsblankett

Synoptik
Anställda inom företaget och deras familj (familj – de som är mantalsskrivna på samma adress) har följande förmånder på Synoptik:
-25 % rabatt på kompletta privata glasögon
-10 % rabatt på solglasögon
-10% rabatt på kontaktlinsabonnemang

Rabatterna gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra rabatter. Erbjudandet erhålles via www.synoptik.se/businessprivat och ett sms eller utskrivet erbjudande visas upp i butik för att få ta del av erbjudandet. Om du har behov av terminalglasögon i ditt arbete, skaffar du det via Synoptik. Ta kontakt med din konsultchef för hjälp. Titta på utbudet på Synoptiks hemsida http://www.synoptik.se/

Synoptik Rekvisitionsblankett

Konsultaktiviteter
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig som en av oss även när du har ett långt kunduppdrag. Därför ordnar kontoret träffar för alla konsulter flera gånger per år. Du kommer t.ex. att bli inbjuden till after work, sommarfest, kontorsfika, föreläsningar och inte minst vår årliga, storslagna fest, Adecco Star Awards. Förutom en glittrande festkväll uppmärksammar vi då årets mest framgångsrika konsulter. Du kanske blir en av dem?

Utveckling, uppföljning och coachning
Som anställd konsult har du en ansvarig konsultchef som bl.a. ser till att du har passande uppdrag. När du arbetar hos våra kunder kommer din konsultchef att hålla kontakten med dig och kunden för att säkerställa att ni båda är nöjda och att uppdraget löper på som planerat. Konsultchefen besöker dig på arbetsplatsen, bjuder in dig till kontorets aktiviteter och arbetar för att du har det bra. Efter sex månaders anställning och därefter varje år kommer du att ha utvecklingssamtal med din konsultchef. Då går ni igenom hur året varit och hur dina framtidsplaner och utvecklingsbehov ser ut.

Kompetensutveckling – fri tillgång till fler än 200 kurser.
Förutom den kompetensutveckling som kommer automatiskt när du arbetar med olika uppdrag får alla Adeccos ordinarie konsulter tillgång till en webbtjänst, Klickportalen, som innehåller fler än 200 e-learningkurser. Från din första anställningsdag kan du utbilda dig inom försäljning, ekonomi, IT och personlig utveckling mm. Läs mer om Klickportalen.

Frivillig gruppförsäkring
Adecco har ett samarbete med försäkringsbolaget If och arbetsgivarorganisationen Almega vilket innebär att du som konsult har möjlighet att teckna upp till 8 försäkringar. Gruppförsäkringar är frivilliga och du som anställd betalar premien själv. Här hittar du mer information. Om du har frågor eller vill ansöka om försäkringen så kontaktar du If direkt, ring 08-792 72 27 eller mejla gruppforsakring@if.se.


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15