Jacob Lundberg blir ny VD för Adecco Sverige

Efter 17 år inom Adecco kommer vår VD Per-Arne att gå i pension den 1 september. Det är nu klart att hans efterträdare blir Jacob Lundberg. Jacob är ingenjör i botten och har bland annat en lång karriär på ABB bakom sig. De senaste tio åren har han lett och utvecklat kvalificerade ingenjörs- och konsultorganisationer som Vattenfall och Inspecta.

– As a business leader Jacob has been transforming businesses to create growth and boost profitability. I am confident Jacob is the right leader to make – together with our teams – Adecco Group the most admired, the most competitive and the most profitable HR Solutions company in Sweden, säger Mark De Smedt, chef för Adecco Norra Europa och Jacobs närmaste chef.

Jacob bor i Stockholm med sin sambo Alexandra och tre barn. Förutom att laga mat och bjuda vänner på middag gillar han att springa, segla och jaga.

– Jag tycker att det ska bli häftigt att få jobba i en så konkurrensutsatt bransch. Branschen är oljan i ett stort maskineri och vi gör mycket gott i samhället där människor får ett bättre liv genom att de får ett arbete. Min vision för Adecco är helt enkelt att se till att vi blir störst, bäst och vackrast! säger Jacob Lundberg.


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15