Du som konsult

Vi ser våra medarbetare som vår allra viktigaste tillgång och som uthyrd specialist är du Adeccos ambassadör och vårt ansikte utåt. Det är genom dig och våra andra konsulter som vi bygger goda relationer till våra kunder och lägger grunden för ett bra och långvarigt samarbete.  För att underlätta ditt arbete har vi samlat lite material som vi hoppas kunna hjälpa dig i din roll. Hittar du inte det du letar efter, tveka då aldrig att höra av dig till din konsultchef eller till konsultsupporten. Vi finns till för dig!

Gemensamma aktiviteter
Vi vill att du ska trivas hos oss och känna dig som en av Adecco även när du har ett långt kunduppdrag. För att stärka sammanhållningen och öka trivseln ordnar kontoret träffar för alla konsulter flera gånger per år. Det kan vara t.ex. after work, sommarfest, kontorsfika, föreläsningar och inte minst vår årliga, storslagna fest, Adecco Star Awards. Vi bjuder på en glittrande festkväll med god mat, trevligt umgänge och ofta uppträdanden och dans. Under veckorna före Star Awards nomineras årets mest framgångsrika konsulter inom olika kategorier och vinnarna koras under festkvällen. Du kanske blir en av dem?

Har du förslag på hur Adecco kan kan bli bättre vad gäller arbetsrutiner, försäljning eller annat?
Börja då med att samråda med din konsultchef. Kanske finns det goda anledningar till att vi gör på ett visst sätt, eller så är en förändring på gång. Om det visar sig att du hittat en ny infallsvinkel, klicka då på nedanstående mailadress och beskriv utförligt din idé. Du kommer att få återkoppling, men det kan ta lite tid eftersom olika personer skall hinna titta på förslaget och ta ställning. Du är även välkommen att skicka förslag på hur intranätet kan utvecklas och förbättras. Tack för att du engagerar dig i Adecco!  Skicka ditt förbättringsförslag till forbattringsforslag@adecco.se

Introkit – Nedan följer ett antal dokument för introduktion för konsulter:

Alkohol- och drogpolicy

Arbetsmiljöpolicy

Personaluthyrning

Kvalitets- och miljöpolicy

Pensionspolicy

Policy och handlingsplan vid kränkande särbehandling

Sekretesspolicy


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15