​Adecco Rekrytering blir Badenoch & Clark!

Nu lanserar vi Badenoch & Clark, ett nytt varumärke för rekrytering och executive search på den svenska marknaden.

– Vårt uppdrag och vår passion är att rekrytera rätt individer till rätt uppgifter och organisationer. Att använda kvalitativa rekryteringsmetoder är helt enkelt en av de bästa investeringar en organisation kan göra”, säger Ilona Orgmets, VD för Badenoch & Clark.

Namnbytet är en del av strategin att renodla vår expertis inom rekrytering, som spänner från att identifiera behov och attrahera kandidater till att göra högkvalitativa bedömningar och urval.

– På Badenoch & Clark lägger vi stor vikt vid att arbeta enligt de rön som forskningen säger är träffsäkrast. Som ett resultat av att använda modernare metoder minskar vi till exempel diskrimineringen i en rekryteringsprocess dramatiskt, fortsätter Ilona.

Då vi ingår i en internationell koncern kommer vi fortsätta att bygga värdefulla, nationella och globala, nätverk med kunder och kandidater.

Är du i Almedalen? Kom gärna och lyssna när Ilona Orgmets pratar om nya sätt att identifiera talang, ett seminarie i samarbete med tidningen Chef. Här hittar du mer information om seminariet!

Om Badenoch & Clark

Badenoch & Clark finns representerade på 14 orter i Sverige och är drygt 50 medarbetare. Vi har verksamhet i 12 länder och har hjälpt kunder och kandidater sedan 1980 och erbjuder rekryteringstjänster till befattningar på top management, chefer och specialister till såväl privat som offentlig sektor.

Badenoch & Clark ingår i Adecco Group, ett Fortune 500-företag, som finns representerade i mer än 60 länder och är världens största företag inom HR-tjänster.

Kontakt:

Ilona Orgmets
VD Badenoch & Clark, Sverige
Tel: +46 73 684 70 90
Mail: ilona.orgmets@badenochandclark.se
www.badenochandclark.se


Indecco by Adecco Sweden

Tel: 077-440 00 15